Sundere chokoladekage med chokolademousse

Antal personer: 6-8
Springform: Diameter = 18 cm

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Lav første lag. Dette kan du gøre i en minihakker, foodprocessor eller med hænderne. Put de udstenede dadler i din foodprocessor sammen med nødderne. Hvis du bruger hænderne, så hak da nødder fint samt dadler fint og ælt det godt sammen.
2. Pres din bund ned i en sprinform eller anden form.
3. Lav 2. lag ved at blende alle ingredienser sammen. Din butternut squash skal være forholdsvis kold og må absolut ikke være rygende varm.
4. Fordel din "mousse" ovenpå din bund.
5. Lav det sidste lag ved at røre ingredienserne sammen i en skål. Fordel massen ovenpå din mousse. Hvis du bruger 70% mørk chokolade, smelt da det over lav varme sammen med kokosmælk, indtil det er en ensartet masse. Fordel denne masse ovenpå kagen.
6. Drys evt. til sidst med lidt hakkede nødder.
7. Sæt på køl i minimum 4-5 timer inden servering eller 2-3 timer i fryseren.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort