Sundere, glutenfri gulerodskage uden tilsat sukker

Antal personer: 4-6 
Form: en rugbrødsform 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Put alle ingredienserne i en blender og blend det hele indtil det har en ensartet konsistens. Bruger du en stavblender, så ville jeg tage alle tingene undtagen nødderne og blende det sammen. Nødderne "males" til mel i en minihakker. Alternativt kan du købe mandelmel i stedet.
2. Hæld det hele i en rugbrødsform beklædt med bagepapir.
3. Bag kagen ved 180 grader i 25-30 min. Hold øje med den - når du kan stikke en tandstik eller andet tyndt ned i kagen og den kommer ud ren, så er kagen færdig.
4. Lad den afkøle.
5. Lav din glasur ved at blende cashewnødder, kokosolie og honning i en blender eller i en minihakker. Først bliver det hele lidt grynet, men når det har blendet i 3-4 min. så får det den mest fløjsbløde konsistens. Tip: Det er aller nemmest at gøre i en minihakker og foodprocessor - i hvert fald hvis du ikke har en skide god blender.
6. Glasuren smøres på kagen og der drysses evt. med lidt hakkede nødder.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort