Sundere jordbærtærte - den bedste

Antal personer: 6-8
Springform: Diamater = 20 cm

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Først laves marcipanen. Mandler smuttes. Herefter placeres de i en foodprocessor sammen med vand og agavesirup. Blendes indtil du får en fast masse, som minder om marcipan. Det kan godt tage lidt tid.
2. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
3. 200 g. af marcipanen, som du lavede i step 1 blandes nu med kokossukker, kokosolie og havremel. Brug evt. et piskeris for et røre fri for klumper.
4. En form eller springform (str. Ø20) beklædes med bagepapir og smøres med lidt smeltet kokosolie eller andet fedtstof. Herefter hældes dejen i.
5. Bages i cirka 18-20 min. Du kan tjekke om kagen er færdig ved at stikke en tandstik i kagen. Hvis den kommer ud ren, så er kagen færdig.
6. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle helt ned.
7. Pisk fløde til en let skum og smag til med vanilje og agavesirup. Du kan evt. blande et par spsk. skyr i cremen.
8. Fordel fløde ovenpå din bund. Pynt med jordbær skåret i halve.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort