Wok med andebryst

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Alle grøntsagerne snittes som ønsket.
2. Andebryst saltes godt. Steges herefter på en meget varm pande med skindet ned mod panden først. Steges 2 min. her og vendes derefter på den anden side, hvor den også steger 2 min. og tages af panden.
3. Grøntsagerne svitses i en pande med lidt olie. Herefter tilsættes karry, spidskommen, paprika og kokosmælk.
4. Det hele simrer i 10 min.
5. Imens placeres det stegte andebryst i et fad, og steges herefter færdigt i ovnen i cirka 8-10 min ved 200 grader varmluft.
6. Imens anden steger færdig i ovnen, får grøntsagerne lov til at simre med kokosmælken.
7. Anden tages ud af ovnen og serveres sammen med grøntsagswokken.
8. Risene koges efter anvisning på pakken.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort