Tilmeld nyhedsbrev

Cupcakes med chai-smag

Cupcakes med chai-smag

Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på cupcakes med chai te smag. De er svampede og lækre. Toppet med en god cream cheese frosting på toppen, så er det lige prikken over i’et. En perfekt kage til eftermiddagskaffen eller til en venindedag.

Ingrediensliste

Muffins

  • 2 æg
  • 100 g. sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 75 g. smør
  • 6 spsk. færdiglavet chai the
  • 2/3 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. kanel
  • 100 g. hvedemel

Frosting

  • 200 g. flormelis
  • 100 g. smør
  • 1 spsk. færdiglavet chai the

Fremgangsmåde

Muffins

  1. Stærk chai te laves og nedkøles i køleskabet.
  2. Sukker, æg og vaniljesukker piskes stift.
  3. Smør smeltes og nedkøles.
  4. Smørret og det nedkølede te tilsættes i æggemassen.
  5. Bagepulver, kardemomme, kanel og hvedemel blandes i.
  6. Muffinsforme fyldes 2/3 op.
  7. Bages i ovnen i ca. 18-20 minutter ved 175 grader varmluft.

Frosting

1. Pisk blødt smør, flormelis og te med en elpisker.
2. Smag til og tilsæt evt. mere flormelis eller mere te, for at frostningen får den rette og ønskede konsistens.

Bedøm denne ret

Opskrift på lækre og svampede cupcakes med chai smag. Vi elsker den der krydrede chai te, så derfor besluttede vi os for at lave muffins med den.

Og hvis du er lige så vild med chai smag, så er de her cupcakes lige noget for dig! De er så lækre og minder på en måde om gulerodskage pga. den krydrede smag. Sammen med den cremet frosting på toppen, så er det bare en god eftermiddagskage eller kage til kaffen.

Vi serverede dem for en flok veninder i sidste uge og de var alle helt pjattede med dem. Men vores veninder drikker også chai the i store mængder, så det var ingen overraskelse, at de faldt i god jord.

Skriv en kommentar