Paprikagryde med kylling og peberfrugt

Durum calzone med skinke og champignon

Opskrift (5 stk.):
2 spsk. hvede surdej (kan udelades)
10 g. gær
2,5 dl. koldt vand
1 tsk. sukker
1 spsk. olie
1 spsk. groft salt
230 g. durummel
100 g. hvedemel

1 pakke skinkestrimler
2 stk. bøf mozzarella
300 ml. pizzasauce
5 champingion

Fremgangsmåde:
1. Opløs surdej, gær og sukker i koldt vand.
2. Tilsæt durummel og ælt til dejen er ensartet. Tilsæt olie, salt og hvedemel og ælt det smidigt i 10 minutter.
3. Stil dejen på køl i minimum 1 time – gerne en hel nat hvis du har tiden.
4. Tænd ovnen på 240 grader varmluft. Del dejen i 5 boller og rul dem ud. Kom pizzasauce, skinke, ost og champingion på halvdelen, og fold den anden halvdel over. Pres og fold kanterne.
5. Når ovnen er opvarmet bages de i ovnen i cirka 15 minutter.

   

8 kommentarer

  • Charlotte Nielsen

    Kan man få lidt feedback?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Charlotte

      Tak for din besked. Vi tager lige midlertidigt opskriften ned fra siden og tester den igen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Hvor meget skal dejen hæve?
    Jeg synes ikke min er hævet efter et døgn i køleskabet, og den er så våd, at jeg har tilføjet en del mere hvedemel, for overhovedet at kunne dele den i fem, og den ligger på en dyne af mel for at man kan rulle den ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Skal det hæve meget i køleskabet? Synes det ser lidt flad ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Lækker opskrift! Kan de mon laves på grillen på en pizzasten :-)?
    God aften

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Perfekt med opskrift – skal bage til sommerhusferie næste uge (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Ej hvor lækkert! Gid det var os, som skulle en tur i sommerhus 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paprikagryde med kylling og peberfrugt