Kylling i hvidvinsauce med bacon og frisk persille

Antal personer: 4-6

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at snitte dine løg, pille dine hvidløg samt presse dem i en hvidløgspresser. Herefter skæres kylling ud. Jeg valgte at skære mine ud i små fileter, men det bestemmer man selv.
2. På en pande eller i en gryde varmes lidt olie op. Herefter tilsættes løg og hvidløg.
3. Kyllingen tilsættes og steges til den er næsten færdig.
4. Timian, salt og peber tilsættes.
5. Hvidvin tilsættes, hvorefter det hele simrer 3-4 min. indtil alkoholen er fordampet.
6. Vand og hønseboullionterning tilsættes og det hele simrer yderligere et par minutter.
7. Til sidst tilsættes madlavningsfløde.
8. Det hele skal simre ved lav varme i 10-15 min. Smag til med salt og peber.
9. Imens hakkes din persille og din bacon steges og skæres i tern.
10. Inden servering, drys da din persille og bacon udover retten.
11. Server med kartofler, pasta eller hvad du ellers ønsker.
Tip: Et tip kunne også være at koge pasta og blande det i hele saucen. Så har du en lækker pastaret.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort