Laks på grøntsagsbund

Antal personer: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skær alle grøntsagerne i skiver. Hæld lidt olie i et ildfast fad.
2. Pres hvidløg i en hvidløgspresser og løg det i bunden af fadet. Læg herefter alle grøntsagerne på.
3. Skær skindet af laksestykkerne og læg dem oven på grøntsagerne.
4. Lav nu crunch til laksen ved at blande rasp, hvidløg, olivenolie og salt. Hak basilikum fint og bland i. Drys det oven på laksen og kom derefter lidt grofthakkede mandler på. Top med asparges.
5. Varm fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 15 minutter. I mellemtiden opvarmes en lille gryde. Heri kommer du madlavningsfløde og 1/2 grøntsagsboullion.
6. Efter 15 minutter hældes fløden i fadet, og det bages yderligere 5-8 minutter med saucen.

Server evt. retten med frisk pasta.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort