Nøddemarengs med mascarponecreme og bær

Antal: 1 stk. (springform Ø24 cm)

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at blende hasselnødder til mel og tænd ovnen på 170 grader varmluft.
2. Pisk sukker og æggehvider helt stive. Du skal kunne vende skålen over hovedet uden, at det falder ud.
3. Vend forsigtigt de blendede nødder i din marengs.
4. Smør en springform med lidt smør eller kokosolie. Hæld din dej ned i springformen.
5. Bag bunden ved 170 grader varmluft i ca. 30 min.
6. Tag springformen ud af ovnen og lad den afkøle på en rist.
7. Når bunden er kold, pak den da ind i husholdningsfilm eller staniol, indtil du skal bruge den.
8. Ved servering: Placer din bund på et fad.
9. I en skål blandes mascarpone, piskefløde, saft og skal fra 1/2 limefrugt, flormelis og vaniljesukker.
10. Pisk med en elpisker, indtil du får den ønskede konsistens.
11. Hæld cremen ovenpå bunden og pynt med frisk frugt.
12. Server med det samme.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort