Pasta i peberfrugtsauce med mørbrad

Antal personer: 2-4

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at gøre dine peberfrugter klar. De skal bages i ovnen. Fjern kernehus og del peberfrugten i kvarte. Placer dem på en bageplade med bagepapir og gnid dem med lidt olivenolie eller anden olie.
2. Bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 10-15 min. Indtil de bliver møre og får en smule farve.
3. Tag dem ud af ovnen. Skær løg i mindre stykker og skær hvidløg i små stykker.
4. På en pande opvarmes lidt olie, hvorefter løg og hvidløg svitses.
5. I en skål placeres bagt peberfrugt, paprika, salt/peber, madlavningsfløde og evt. tørret chili. Til denne blanding tilsætter du også svitses løg og hvidløg. Blend nu det hele godt sammen, så du får en tyk sauce.
6. Smag denne til med salt og peber.
7. Kog pasta efter pakkens anvisning.
8. Skær mørbrad i skiver. Krydr med salt, peber og evt. lidt paprika.
9. Steg kødet på en pande. Tilsæt til sidst et rødløg skåret i både. Tag kødet og løgene af panden, evt. i en skål eller på en tallerken.
10. Varm din peberfrugtsauce op på panden. Tilsæt kogt pasta og rør det hele godt rundt. Smag det hele til med salt og peber.
11. Anret nu din pastaret, først med pasta, hvorefter du placerer et par skiver kød og lidt rødløg ovenpå hver tallerken. Server evt. med lidt frisk parmesanost.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort