5 blommeopskrifter

Her får du 5 lækre og nemme blommeopskrifter. Det er opskrifter med blommer, som er super nemme at lave og der er uden tvivl noget til enhver smag. Blommen er en sød frugt, som modner sidst i august – start september. De er derfor lige kommet i sæson og derfor var vi nødt til at samle vores bedste blommeopskrifter.

Blomme galette - blommeopskrifter

Blomme galette

En lækker og sprød blomme galette. En form for fransk tærte, som ikke bliver bagt som en almindelig tærte. Find opskriften lige her.

Blommetærte

Blommetærte

En af vores favoritter, nemlig en simpel blommetærte. Den skønneste tærte med blommer serveret med en kugle vanijeis. Det er bare en god sensommerdessert. Den her er med marcipan og er så saftig. Du finder opskriften her.

Blomme crumble

Blomme crumble 

Åh, den kære smuldrekage, nemlig blomme crumble. Smuldrekage eller crumble, som vi kalder det, er en skøn kage. Den er super nem at lave og er altid en vinder en sen sommeraften. Du finder opskriften her.

Bedstefars skæg med blommer

Bedstefars skæg med blommer

En klassiker, nemlig bedstefars skæg. Den her er lavet med søde og modne blommer, som virkelig komplimenterer kagen godt. Den er også toppet med mandelflager på toppen, som lige er prikken over i’et. Du finder opskriften her.

Blommekompot

Blommekompot 

Blommekompot. Simpelt, lækkert og godt. Vi elsker især at spise blommekompot ovenpå skyr eller yoghurt. Sammen med sprød müsli eller granola, så er det en lækker morgenmad. Du kan også bruge kompotten oven på pandekager. Du finder opskriften her.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag