Her finder du nemme opskrifter på konditorkager alle kan bage. Der er alt fra napoleonshatte, til medaljer og franske macarons. Man kan lave så mange lækre konditorkager. De er perfekte at servere som en del af et større kagebord, som dessert eller blodt som noget sødt til eftermiddagskaffen eller aftenskaffen.

Konditorkager alle kan bage

Vi har her samlet alle vores opskrifter på nemme konditorkager, som alle kan bage. Vi ved selv hvor svært det kan være at bage, men det behøves slet ikke at gøres så kompliceret.

Selvom konditorkager er flotte og ofte ser rigtig svære ud, så er mange af dem faktisk super nemme at lave selv. Prøv blandt andet vores klassiske jordbærtærte, som du enten kan lave med eller uden mazarinkant. Det er én af vores absolut yndlings kager og så er den så nem og billig at bage selv. Især hvis man kan få marcipan på tilbud.

Konditorkager opskrifter

Med de her opskrifter, så er du et skridt tættere på at kunne være din helt egen konditor. Det kan godt være, at den ikke sidder i skabet første gang, men med lidt øvelse, så lover vi, at den er der.

Konditorkager er nemlig super lækre at kunne servere til eftermiddagskaffen, aftenskaffen, til reception eller på en dessertbuffet eller tapasbuffet.