Lækre hverdagsopskrifter

5 Opskrifter med æble

Æblesæsonen er for alvor i gang og det betyder lækre, danske æbler i alle butikkerne. Det betyder også, at mange ikke ved hvad de skal bruge alle de æbler til. Vi har samlet 5 lækre og nemme opskrifter med æble. Der er uden tvivl et par ideer du kan bruge, hvis du har for mange æbler.

Alle opskrifter er super nemme og simple at lave. Én af vores favoritter må uden tvivl være de grove æblebrud. Dem bager vi hver eneste uge, når der er danske æbler i sæson. Det er nemlig den perfekte madpakkebolle. Så hvis du mangler opskrifter med æble, så er du kommet til det rette sted!

Opskrifter med æbler

Kanelsnegle med æble

Kanelsnegle med æble 

Lækre og anderledes kanelsnegle med et twist af æble. Tilsæt revet æble til dine kanelsnegle og du får en lækker efterårssnegl. Du finder opskriften lige her.

Æblebolle smurt med smør

Æbleboller med kanel og perlesukker

Dem her er du nødt til at prøve. Svampede og lækre æbleboller med kanel, nødder og perlesukker. En skøn efterårsbolle, som er super svampet pga. æblerne. Find opskriften her.

Grove boller med æble

Grove æblebrud med hasselnødder

Det her er nogle af de bedste grove og sunde boller. De er uden olie, men stadigvæk super saftige. Der er nemlig revet æble i dejen, som gør, at de holder sig lækre og bløde længe. Du finder opskriften her.

Blomkålssalat med æbler

Blomkålssalat med æble

En smagfuld og cremet blomkålssalat med æble. Kombinationen er blomkål og æble er forrygende. Især når det er vendt i en skøn dressing. Hop ind og hent opskriften her.

Æbletærte

Æbletærte 

En simpel, men så lækker æbletærte. Server med en klat creme fraiche eller en kugle god vaniljeis. Den bedste eftermiddagskage eller nemme dessert. Find opskriften her.

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag