Lækre hverdagsopskrifter

5 opskrifter med kondenseret mælk

Her får du 5 opskrifter med kondenseret mælk. Det er inspiration til dig, som lige har en eller flere dåser kondenseret mælk stående – hvad kan man i grunden lave af lækre opskrifter med det? Se med nedenfor, for det kan du bruge til at lave de lækreste desserter og toppings.

opskrifter med kondenseret mælk

Desserter

Her har vi fundet nogle af de opskrifter du finder på vores side med kondenseret mælk. Vi synes selv det er lidt vildt, hvad sådan en ingrediens kan gøre i en ret og ikke mindst forvandles til.

opskrifter med kondenseret mælk

Hjemmelavet karamel

Det her er næsten helt fortryllende. Du kan nemt og helt uden at gøre det store lave den lækreste karamel. Du kan bruge det som topping på smoothiebowls, yoghurt, skyr eller som tilbehør til isen eller brownien til desserten. Opskriften finder du lige her.

opskrifter med kondenseret mælk

Banana cream pie

Dén her… den må bare prøves. Den ultimative Super Bowl kage, der bare skal serveres. En lækker kiksebund med karamel, banan, flødeskum og selvfølgelig chokolade. Du finder opskriften her.

opskrifter med kondenseret mælk

Skildpadde islagkage

En skøn islagkage med de velkendte Toms skildpadder. En virkelig god dessert, som med garanti vil overraske dine gæster. Find opskriften her.

fudge

Chokolade fudge

Kan laves på under 10 minutter og så er det kun ventetid på køl. De er fantastiske. Du finder opskriften her.

sundae

Sundae med karamel ala mummum

En hurtig og nem dessert er disse lækre sundae. Vi har lavet den med mandelcrunch for at give det lidt sprødt. Find opskriften her.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag