Lækre hverdagsopskrifter

5 kager med marcipan

Marcipan kan bare gøre noget så godt for kager! Det kan virkelig løfte en kage til næste level. Måske du har en masse marcipan og ikke lige ved hvad du skal bruge det til? Marcipan kan nemlig bruges i en masse forskellige slags kager! Vi har samlet nogle af vores bedste kager med marcipan lige her.

Kager med marcipan

Hvis du har mod på det, så kan du også lave din egen marcipan. Vi har en super nem opskrift på det lige her.

Kager med marcipan

TUC kage - Sommerkage med marcipan og friske bær

TUC kage med vaniljecreme og bær 

TUC kagen.. Har du prøvet den før? En lækker og saftig bund med marcipan, nødder og æggehvider. Det hele bliver toppet med en god vaniljecreme og friske bær. Du finder opskriften her.

Den bedste jordbærtærte

Jordbærtærte med kransekagekant

Den absolut bedste jordbærtærte. Selvfølgelig med kransekagekant, præcis som hos bageren. Toppet med søde, danske jordbær – det er bare det bedste! Du finder opskriften her.

Kærnemælkshorn med marcipan

Kærnemælkshorn

Kærnemælkshorn er bare en klassiker og der hører marcipan bare til. Et lunt kærnemælkshorn til kaffen er bare det absolut bedste. Du finder opskriften her.

Blommetærte

Blommetærte 

En meget simpel blommetærte, som lige løftes til næste niveau med lidt marcipan. Server med creme fraiche, flødeskum eller en kugle vaniljeis. Du finder opskriften her.

Stor frugttærte med bær

Frugttærte med bær 

Frugttærte som den man får ved bageren. En stor frugttærte bagt i bradepande med vaniljecreme, chokolade og kransekagekant. Pynt med sæsonens frugter og du har en vinderkage til fødselsdage! Find opskriften her.

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag