Nemme og lækre opskrifter på kylling i fad. Lav den nemmeste hverdagsmad med kylling bagt i fad. Her kan du tilsætte grøntsager, fløde, bacon eller hvad du ellers har lyst til. Du kan også bagt kyllingen sammen med ris eller kylling. Det er aftensmad på 30 minutter, som er nem og lækker.

Kylling i fad opskrifter

Kylling i fad må være på listen over nogle af de retter, som vi laver mest. Vi har slet ikke tal på hvor mange vi har lavet sådan en omgang kyllingebryst i fad, så derfor fortjente den sin egen kategori. Vi har efterhånden så mange forskellige opskrifter på kylling i fad, at det gav bedst mening at lave en samlet oversigt over dem alle.

Den her form for kylling er så lækker. Vi elsker, at det er så nemt og at det bare skal i et fad. Det tager derfor ikke ret lang tid at bikse det sammen og så skal det blot bages i ovnen. Vi elsker de her retter, hvor alt bare skal i et fad og så i ovnen. Det her er virkelig nem aftensmad med kylling. Efter man har smidt det i ovnen, så passer det sig selv. Imens retten er i ovnen, så kan du gøre topping klar og lave dit tilbehør. Som tilbehør kan du servere kartofler, pasta, ris eller blomkålsris til.

Er du vild med one pot retter? Så skal du prøve disse opskrifter på kylling i fad, som blot skal i ovnen. Det er nemt at lave og så smager det forrygende. Vi elsker den her form for nem aftensmad. Vi har nemlig ofte dage, hvor der bare slet ikke er tid til at stå 2 timer i køkkenet og lave mad. Og vi ved, at mange af jer har det på samme måde. Det er helt sikkert også derfor, at denne kategori er blevet rigtig populær gennem de seneste år.

Kyllingebryst i fad

Hvis fantasien er helt flad, så er kyllingebryst i fad altid en god ide. Hvis vi ikke ved hvad vi skal lave til aftensmad og vi tager noget kød op af fryseren, så er det ofte kyllingebryst. Vi kan altid finde på et eller andet med kyllingebryst. Ofte bliver det til kyllingebryst i fad, da det bare er så nemt og lækkert at lave.

Udover kyllingebryst, så kommer vi stort set altid en form for grøntsager ved. Det kan være hvad vi lige har tilbage i grøntsagsskuffen. Men ellers er gode grøntsager porrer, peberfrugt, squash, gulerødder, bønner, kål, spinat og mange flere nogle gode bud på hvad du kan komme i. Det fede ved de her slags retter er nemlig også, at har man ikke den ene grøntsag, så kan man udelade den eller erstatte med noget andet.

Kyllingebryst i ovn i fad

Når kyllingebryst tilberedes i ovn i fad, så bliver det ofte mere saftigt end hvis man lavede det på panden. I hvert fald hvis man inkluderer en form for sauce. Det kunne være en sauce lavet på hakkede tomater, kokosmælk, fløde eller en opbagt sauce. Alt efter hvad man er til selvfølgelig. Men eftersom kyllingebryst er lavt på fedt, så bliver det også nemmere tørt end andre udskæringer. Så det er genialt at lave det i en sauce.

Aftensmad med kylling i fad

Vi håber, at vi har inspireret dig til at lave aftensmad med kylling i fad i en eller anden afskygning. Som du også kan se i vores kategori, så har vi jo et stort udvalg. Kategorien dækker både kyllingebryst i fad, men også retter som kyllingelasagne og en hel bagt kylling. Fælles for alle retterne er dog, at de er nemme at lave og alle kan være med.

Hvad kan jeg servere til kylling i fad?