Nemme og lækre opskrifter på kylling i fad. Lav den nemmeste hverdagsmad med kylling bagt i fad. Her kan du tilsætte grøntsager, fløde, bacon eller hvad du ellers har lyst til. Du kan også bagt kyllingen sammen med ris eller kylling. Det er aftensmad på 30 minutter, som er nem og lækker.

Den her form for kylling er super lækker. Vi elsker, at det er så nem og at det bare skal i et fad. Det tager derfor ikke ret lang tid at bikse det sammen og så skal det blot bages i ovnen. Vi elsker de her retter, hvor alt bare skal i et fad og så i ovnen. Det her er virkelig nem aftensmad med kylling. Efter man har smidt det i ovnen så passer det sig selv. Imens retten er i ovnen, så kan du gøre topping klar og lave dit tilbehør. Vi plejer at servere ris til, men du kan som sagt også servere kartofler.

Er du vild med one pot retter? Så skal du prøve disse opskrifter på kylling i fad, som blot skal i ovnen. Det er nemt at lave og så smager det forrygende. Vi elsker den her form for nem aftensmad. Vi har nemlig ofte dage, hvor der bare slet ikke er tid til at stå 2 timer i køkkenet og lave mad. Og vi ved, at mange af jer har det på samme måde.