5 lækre og nemme lagkager

Vi elsker lagkage og heldigvis kan man lave lagkager i nærmest alle afskygniger. Vi elsker en klassisk lagkage med creme, syltetøj, makroner og fløde – men en valnøddelagkage skal man bestemt heller ikke undervurdere.

Vi har i dette indlæg samlet 5 af vores bedste lagkager. Fælles for dem alle er, at de er nemme at lave og så smager de hamrende godt. Hvis du er ekstra god, så giver du dig også i kast med at lave hjemmelavede lagkagebunde. Det er altså lige prikken over i’et til en god hjemmelavet lagkage.

5 lækre og nemme lagkager

5 lækre og nemme lagkager

Hvis du læser videre, så finder du 5 nemme lagkager. Der er både den klassiske med creme, en med banan og den populære lagkage fra Svinkløv Badehotel.

Opskrift på en klassisk lagkage med creme og syltetøj

Klassisk lagkage 

Den klassiske lagkage med fløde, creme, syltetøj og makroner. Den perfekte lagkage til fødselsdage eller andre fejringer. Og som alle andre gode lagkager, så skal den helst lægges sammen dagen før. Find opskriften lige her. 

Den bedste opskrift på rabarberlagkage

Rabarberlagkage

Man skal udnytte rabarbersæsonen så længe den varer. Dette kan du snildt gøre med denne lækre lagkage med rabarber, fløde og makroner. Hvis du er til en lagkage, som er knap så sød og som har lidt syrlighed, så er denne lige noget for dig. Hent opskriften her. 

valnøddelagkage

Valnøddelagkage ala Svinkløv Badehotel

Den populære og velkendte valnøddelagkage med inspiration fra Svinkløv Badehotel. Den består af lyse bunde, som er fyldt med fløde blandet med valnødder og mørk chokolade. På toppen er der en let og luftig kaffeglasur. Find opskriften lige her. 

æblelagkage

Æblelagkage

Vores æblelagkage er også et lækkert bud. Lyse bunde med fyld af æblemos, makroner og fløde. På toppen er der karamelliserede nødder. Nøj den er bare god og virkelig nem at lave! Find opskriften her.

lagkage med hindbær og chokolade

Sommerlagkage

Dette er vores bud på en rigtig sommerlagkage. Den er fyldt med hindbærskum og chokoladeskum og så er den pyntet med friske bær. Det er bare den bedste sommerlagkage. Find opskriften her.

Tjek også vores Instagramprofil. Her lægger vi dagligt opskrifter ud, så du hele tiden kan blive inspireret og finde nye spændende opskrifter.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag