Lækre hverdagsopskrifter

5 opskrifter med bananer

Her får du 5 nemme og lækre opskrifter med bananer. Vi kender alle sammen det med at man har lidt bananer man ikke har fået spist og derfor er blevet lidt for overmodne. Disse bananer nænner vi ikke at smide ud, for de er simpelthen guld værd til madlavning, fordi de kan tilføje så meget naturligt sødme.

Desto mere modne de er desto bedre. Jo mere brune de er på skrællen, jo sødere er de. Har du nogle overmodne bananer du skal have brugt? Så finder du her 5 opskrifter med bananer.

Hvad skal jeg gøre med mine modne bananer?

Hvis du ikke lige har tiden til at lave nogen af nedenstående opskrifter, så kan du også fryse bananerne ned. Det gør vi også ofte og bruger de frosne bananer i smoothies eller morgenbowls. Det tilføjer sødme og gør det meget cremet.

Budapestrulle med banan og chokolade

En skøn og nem opskrift på budapestrulle med banan og chokolade. Det er en slags nødderoulade, som laves pånøddemarengs. Den rulles med flødeskum, friske bananer og hakket chokolade, hvilket er en super lækker kombination. Hop ind og find opskriften her.

Sund banankage på kun 6 ingredienser

Den bedste sunde banankage, som er nem at lave, da den er lavet på kun 6 ingredienser. Den er svampet og smager super syndigt! Frygt ikke, hvis du ikke kan lide peanutbutter, det kan nemlig næsten ikke smages i kagen, men hvis du slet ikke kan fordrage det, så kan du erstatte med en anden nøddesmør, som f.eks. mandelsmør eller hasselnøddesmør. Du finder opskriften lige her.

Banankage med chokoladestykker

Nem opskrift på banankage med chokoladestykker. En af vores yndlings opskrifter på simple kager. Det kræver blot et par overmodne bananer, så har du hurtigt en lækker kage. Mange opskrifter er uden chokolade, men der skal altsåvære chokolade enten i eller oven på en banankage. Find opskriften lige her.

Nemme og sunde bananpandekager

De absolut bedste sunde bananpandekager uden sukker og mel, som er helt perfekte som morgenmad eller som en sund og nem snack. De er lavet med havregryn, banan og æg, hvilket vil sige kun 3 ingredienser. Du får bedre pandekager desto mere moden bananerne er. Opskriften finder du her.

Sunde vafler med banan

Opskrift på lækre og sunde bananvafler. Sunde vafler er den perfekte start på dagen, men kan også sagtens spises som en sund snack. Frys dem ned og tag op efter behov, så har du også en nem snack. Find opskriften lige her.

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag